The Living Med

Entre les moltes novetats que he trobat a la xarxa una d’elles no ho ha estat i m’agrada recuperar-la del record: la fascinació pel món de la natura.

Sóc de la generació que va créixer mirant a l’hora del dinar el programa de televisió El Hombre y la Tierra d’en Félix Rodríguez de la Fuente, i que col·leccionava aquestes fitxes d’animals del Club Safari… les recordeu alguns?

Captura de pantalla 2013-09-27 a les 23.01.14

Twitter m’ha tornat a apropar a ella curiosament a través del món del qual formo part des de fa més de dues dècades: l’edició de llibres.
A finals de l’any 2012 vaig participar com a correctora de textos en el llibre Ordesa. Las montañas de Celia del prestigiós fotògraf professional Iñaki Relanzón (@inakirelanzon). Un llibre amb unes imatges excepcionals i una acurada edició que em va obrir de nou l’oportunitat d’entrar en contacte amb la natura a través de la fotografia.

IMG_2565

Conscients com som cada vegada més, de la necessitat de protegir els espais naturals i la fauna, dels límits dels recursos i de la fragilitat de l’entorn, projectes i propostes de conservació i de difusió de la mateixa haurien de ser prioritaris.
La xarxa, que té la possibilitat de fer-ne ressó d’una manera exponencial i amplifica i completa la informació, esdevé una eina imprescindible.

La propera setmana s’inaugura a Salamanca una trobada mundial en pro de la conservació de la natura. @wild10_wwc @WiLDspeak_2013

Wild10_logo_final logo_WILD_SPEAK_Square_ESP

Els actuals, són moments per a la reflexió sobre les actuacions de les quals som responsables i que condicionen el futur del nostre planeta. I el concepte que pot semblar-nos inabastable o extern, l’hem de fer proper.
Tenim la sort de viure-hi en un país de grans espais naturals a la vora del mar. Un entorn privilegiat: la Mediterrània.

The Living Med (@TheLivingMed) es presentarà durant els dies del congrés com a projecte de conservació a través de la fotografia. Una gran iniciativa que tot just comença i amb un gran recorregut a fer durant els propers anys. Les imatges mostraran la bellesa del nostre entorn que ens passa tan desapercebuda. Fem per mantenir-la.

logo_home1

Twitter0Facebook0LinkedIn0Google+0Email

Deixa un comentari